Nissan Patrol în generația Y60 - cresc în preț pe măsură ce sunt tot mai dificil de găsit!

De Redactor AE   |  30 August, 2021

Distribuie :

Pentru cei ce nu sunt foarte familiarizați cu tehnica de off-road, aflați că Nissan Patrol Y60 este favoritul multor pasionați de acest sport bărbătesc. Chiar dacă în lume există o mulțime de alternative, totuși anume Y60 are ceva ce-i atrage pe mulți. 

Acel ”ceva” sunt de fapt punțile, considerate a fi dintre cele mai rezistente în exploatarea în condiții extreme. Știu că vor veni mulți să afirme contrariul sau care vor susține că Toyota Land Cruiser este de fapt regele, dar...asta deja e alt subiect. Sunt mașini asemănătoare și totuși foarte diferite, fiecare având propriul target de clienți. 

În 2021, un Nissan Patrol Y60 în stare satisfăcătoare, nu zic excelentă costă peste 10.000 de euro. Vorbim despre mașini care încă necesită a fi aduse la condiții, unde anumite piese sau agregate sunt învechite deja, sau uzate, unde încă mai ai de băgat bani. Vehicule a căror parcurs a trecut de 200.000 de km cu mulți ani în urmă și nu le cunoaște nimeni adevăratul trecut. 

Chiar și printre aceste exemplare, oferta nu este foarte variată. Iată de ce un exemplar din 1995, cu numai 75.000 km la bord, ajunge să coste peste 25.000 de euro sau mai mult. Pozele însă explică totul. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x