Noua generație Skoda Superb va debuta cu motoare îmbunătățite și interior actualizat

De Inna   |  18 Octombrie, 2021

Distribuie :

Conform celor mai recente informații, producătorul ceh se pregătește intensiv pentru lansarea noii generații a modelului Superb. Deși aceasta va debuta abia în 2023, în presă deja sunt stipulate detalii ca motorizări noi și interior actualizat. 

Actuala generație Skoda Superb a debutat în 2015, iar doi ani mai târziu a obținut și o versiune facelift. Acum însă așteptăm o altă formă a ceea ce înseamnă Superb. Pentru început, producătorii ne asigură că vor instala noi sisteme de propulsie din ultima familie de motoare termice produse de VW, care vor fi cât pe diesel, atât și pe benzină. De asemenea, clienții vor putea alege și automobile dotate cu sistem de propulsie electric. 

Privind interiorul, el va fi revizuit complet. Mai mult decât atât, vor fi adaptate o serie de elemente de la electricul Enyaq iV, inclusiv display-ul central, de 13 inch, al sistemului multimedia. Totodată, șeful Skoda își asigură potențialii clienți că interiorul va fi în continuare la fel de funcțional și ușor de folosit. 

Dimensiunile noii generații de asemenea vor avea de suferit. Noul model va deveni mai spațios și mult mai masiv, comparativ cu versiunile actuale.

Viitoarea generație Skoda Superb nu va mai fi produsă în Cehia, ci la uzina din Bratislava (Slovacia) a Grupului Volkswagen, unde va fi asamblat și viitorul Passat.