Noul joc video Gran Turismo 7 va debuta în data de 4 martie 2022

De Mariana   |  10 Septembrie, 2021

Distribuie :

În spațiul mediatic a apărut teaser-ul jocului Gran Turismo 7. Într-un final, după ce lansarea a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus, s-a decis ca debutul acestuia să aibă loc în data de 4 martie 2022.   

     

Este vorba despre unul dintre cele mai populare jocuri din categoria Racing Simulator. Dezvoltatorii acestuia promit că cea de-a șaptea parte va fi de-a dreptul impresionantă. Publicul interesat a așteptat lansarea de mai multe ori, însă aceasta a fost amânată din cauza pandemiei. Acum autorii jocului au publicat un teaser și au declarat că debutul multașteptat de fani va avea loc în data de 4 martie 2022. 

Spre deosebire de varianta precedentă a jocului, Gran Turismo 7 este propus într-o variantă îmbogățită cu câteva noutăți. Bunăoară a fost inclus un sistem meteo dinamic, ce oferă date preluate chiar de la NASA! În același timp, jucătorii vor dispune de un mod de personalizare mai complex și vor avea la dispoziție diferite ateliere unde să-și poată modifica sau întreține mașinile.

Autorii jocului Gran Turismo 7, au confirmat deja că rally-ul va fi disponibil atât pe Playstation 4, cât și pe Playstation 5. 

 

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna