Noul Lamborghini Sesto Elemento!

De AutoExpert   |  1 Octombrie, 2010

Distribuie :

Noul Lamborghini Sesto Elemento!In sfirsit. S-a produs senzatia. Dupa citeva saptamini de suspans, italienii si-au prezentat noua bijuterie. Este vorba de un concept radical cu linii agresive care de fapt sunt traditionale acestui producator. Un concept sport care dupa dimensiuni pare sa fie predecesorul actualului Gallardo, dar tehnologic si conceptual poate fi noul virf de gama.Inima supercarului este binecunoscutul motor de 5,2 l volum V10 de 570 CP pe care il gasim si la celelalte modele din gama. S-ar parea ca nu avem nimic sensational, dar sa stiti ca nu este asa. Gratie masei reduse de 999 kg, care este un etalon pentru aceasta clasa de masini, automobilul poate atinge prima suta de km in doar 2,5 sec!Obtinerea unei mase atit de mici a fost posibila gratie folosirii fibrei de carbon, care se regăseşte pe toate elementele exterioare ale maşinii si care este garantul unei apariţii pe cât de spectaculoase, pe atât de atractive.
In interior nu avem nimic spectaculos, doar carcasa de protectie si rigiditate. Se pare ca italienii se grabeau mult pentru a prezenta acest concept la Paris.

 

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna