Noul Land Rover Defender va primi o versiune cu șapte locuri în 2022

De Sergiu   |  5 Martie, 2021

Distribuie :

Constructorul britanic continuă detalierea noului Land Rover Defender, dezvoltându-i noi și noi iterații. După ce recent a fost dezvăluită cea mai potentă variantă, echipată cu V8 de 525 CP și 625 Nm, iată că acum ies la suprafață noi detalii despre viitoarele versiuni pe care le va cerca popularul off-roader.

Confirmarea acestei ipoteze vine chiar de la constructor, citat fiind de publicația Automotive News Europe. Potrivit informațiilor disponibile, o versiune cu trei rânduri de scaune, și șapte locuri se află la momentul actual în faza de dezvoltare, iar vânzările acesteia ar trebui să înceapă în cel mult 18 luni.

Modelul se va numi Defender 130, va avea o lungime de 5.1 metri și ar trebui să cunoască o popularitate importantă în zone precum China, America de Nord și Orientul Mijlociu, grație spațiului mai generos, dar și funcțiilor practice de care va da dovadă.

Versiunea cu șapte scaune va fi însemnat mai mare față de cele două variante de ampatament disponibile încă de la lansarea noului Defender în septembrie 2019: Defender 110 și Defender 90.

Unele surse menționează și apariția iminentă a unei versiuni pickup a noului Defender, care a fost extrem de populară pe originalul off-roader. Până apariția unor noi membri în gamă însă clienții vor trebui să se mulțumească cu cele două versiuni de ampatament disponibile - 3.022 mm și 2.587 mm, dar și cu o serie de motorizări, printre care putem cu precădere menționa recent lansatul V8, dar și versiunea PHEV.