Noul M4 GTS bate supercaruri grele pe Nurbugring! Koenigsegg şi Porsche 911 GT2 se numără printre victime!

De Redactor AE   |  22 Decembrie, 2015

Distribuie :

BMW loveşte din nou! De această dată cu un videoclip în care ne demonstrează de ce este capabil cel mai rapid model de serie al germanilor, M4 GTS! Secvenţele filmate pe Nurburgring vorbesc despre un timp de circuit care poziţionează coupe-ul bavarez în top 40 cele mai rapide maşini pe "Iadul Verde"!

Printre cei "învinşi" se numără supercaruri de top cum ar fi Porsche 911 GT2, Ferrari 458 Italia, Koenigsegg CCX şi multe altele, iar în ce priveşte timpul obţinut de M4, acesta este "în jur de 7:28 minute". Mai exact, pilotul de teste BMW M, Jorg Weidinger, a înscris mai multe tururi de succes motiv pentru care s-a ales o medie între 7:27:51 şi 7:28:49 minute!

BMW M4 GTS a fost prezentat în premieră mondială în luna octombrie a lui 2015 şi urma să intre în producţie într-o serie limitată la numai 700 de exemplare! Şi, să nu vă mire faptul că toate maşinile au fost vândute deja. Performanţele de top şi tehnologiile de ultimă oră cum ar fi blocurile optice OLED sau injecţia cu apă, nu ar putea lăsa pe nimeni indiferent.

Vă amintim şi de faptul că unitatea de 3.0 litri twin-power turbo trimite roţilor spate în jur de 500 de cai putere pentru un sprint de la zero la prima sută în 3.8 secunde, deci este absolut explicabilă nebunia care se întâmpă în jurul acestui supercar. Cu toate că preţul maşinii nu este dintre cele mai accesibile!

sursa: bmwpower.md