Nu se poate vinde deja de 4 ani! BMW-ul lui 2Pac scos din nou la vânzare

De Mariana   |  10 Septembrie, 2021

Distribuie :

Automobile la prețuri incredibile și neîntemeiate sunt multe, însă, BMW Seria 7 din 1996 are o istorie deosebită. 

S-ar putea spune că 1,75 milioane de dolari este cel mai mare preț pentru un BMW din era modernă. Însă, chiar dacă starea automobilului ar fi perfectă, restaurarea de cea mai înaltă calitate, niciun Seria 7 nu ar trebui să ajungă la prețul cerut pentru un 750Li. Posibil din acest motiv mașina nu a fost solicitată de niciun cumpărător timp de patru ani. 

Este de menționat că în septembrie, anul 1996 în aceasta mașină a fost împușcat star-ul hip-hop Tupac Shakur. Astfel se explică îndrăzneala vânzătorilor când au pus un preț atât de mare.

Evident, dacă BMW-ul Seria 7 din 1996 ar fi aparținut unui traficant obișnuit, atunci nu ar merita nici a zecea parte din această sumă. Simplul fapt că Tupac și-a vărsat sângele pe bancheta din spate, a făcut ca acest automobil să fie evaluat la două milioane de dolari. Tupac Shakur a fost ucis cu focuri de armă în timpul unei călătorii în Las Vegas, în momentul în care pleca de la un meci de box alături de șeful casei sale de discuri Suge Knight.

Anunțul a fost postat pe site-ul Celebrity Cars Las Vegas. Mai întâi automobilul a fost restaurat și adus în starea în care se afla înainte de asasinat. Unul dintre gloanțe a lăsat o mică adâncitură în locul în care a lovit. Dacă Tupac ar fi fost inspirat să-și comande limuzina în versiune blindată, cu siguranță mașina ar fi valorat mai puțin, iar rapperul, o idee mai mult.

Potrivit informației din anunț, BMW-ul rapperului se află într-o stare perfectă. Mașina este un 750Li cu motor V12 și cutie automată cu cinci trepte. Ai nevoie de un depozit în valoare de 20.000 de dolari, pentru a putea fi înscris la licitație. Este interesant faptul, că un exemplar similar 750Li pe piața de mâna a doua, costă mai puțin decât 20.000 de dolari (valoarea depozitului pentru înscriere la licitație)! De asemenea, merită să specificam, că prețul de 1,75 milioane de dolari este suficient pentru a achiziționa cel puțin zece unități de 750Li din oferta actuală a BMW!