O femeie a obținut permisul de conducere abia după 960 de tentative!

De Inna   |  29 Martie, 2023

Distribuie :

Cha Sa-soon este o femeie din Coreea de Sud care a avut nevoie de permis de conducere pentru a-și susține afacerea. A aplicat la școala auto, a mers la toate lecțiile teoretice și practice însă în pofida sârguinței și puterilor depuse, femeia a putut obține dreptul de a conduce abia după 960 de tentative!

Permisul auto a costat-o pe femeie 12.500 de euro! Desigur că vorbim despre un preț "indirect". Această sumă a fost cheltuită pentru cele 960 de încercări, aici încadrăm atât examenele teoretice, cât și cele practice. Examenul teoretic a fost promovat la cea de-a 860-a încercare. Inițial, femeia susținea testul în fiecare zi lucrătoare a săptămânii. 

Proba practică, a fost și ea o provocare. Doar că, proba practică a fost susținută mult mai rapid, comparativ cu cea teoretică, fiind 100 de tentative. În pofida cheltuielilor colosale, femeia din Coreea de Sud nu a renunțat la visul său și și-a continuat drumul. Până și instructorii de la școala auto au susținut-o pe femeie. 

"Când în sfârșit și-a luat permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm, s-o îmbrățișăm și să-i oferim flori", a menționat instructorul femeii. 

Mai mult, istoria lui Cha Sa-soon a fost mediatizată, datorită acestui fapt au aflat și cei de la Hyundai. Constructorul sud-coreean nu a rămas indiferent și a oferit femeii un automobil cadou, a cărui valoare este 13.000 de euro.