O şoferiţă din SUA a somat un poliţist să tragă pe dreapta pentru depăşirea limitei de viteză!

De Redactor AE   |  4 Februarie, 2016

Distribuie :

În SUA, spre deosebire de Moldova, unde legea este extrem de strictă iar la aplicarea ei veghează toată lumea, poţi auzi şi de astfel de cazuri mai ieşite din comun, când poliţiştii sunt mustraţi de cetăţeni! Mai nou este cazul unei şoferiţe pe nume Claudia Castillo care a somat un poliţist să tragă pe dreapta după ce acesta ar fi încălcat regimul de viteză pentru acea porţiune de drum.

Videoclipul cu isprava femeiei a fost postat pe paginile de internet, devenind viral în scurt timp. În imaginile de mai jos, puteţi vedea atât adresarea piperată a şoferiţei indignate cât şi supunerea morală a ofiţerului de poliţie. Claudia susţine că se deplasa pe un drum, unde viteza maximă era limitată la 40 de mile pe oră, atunci când o patrulă a poliţiei a depăşit-o, însă fără ca acesta din urmă să aibă sirena, dar şi semnalul luminos pornit, semn că nu se afla în vreo misiune.

Revoltată de fapta poliţistului, şoferiţa a accelerat pentru a-l ajunge, semnalându-i să oprească. Pentru moment, ofiţerul s-a gândit că este vorba de vreo urgenţă, motiv pentru care a tras pe dreapta şi s-a apropiat de maşina Claudiei. Aici a intervenit şi curiozitatea şoferiţei, cea din urmă mărturisindu-i bărbatului că de fapt, a accelerat pentru a-l întreba "ce-i cu graba asta", reproşându-i şi faptul că acesta a depăşit cu mult limita de viteză legală (80 mile pe oră).

În replică poliţistul a spus că de fapt era în drum spre servici însă nu a încălcat viteza. Într-un final totuşi, i-a dat asigurări doamnei că "va încetini".

Pe marginea acestui caz departamentul local de poliţie din Miami a demarat o anchetă internă.

sursa: carscoops.com