Oficial! Noua generație Range Rover va debuta deja săptămâna viitoare!

De Inna   |  21 Octombrie, 2021

Distribuie :

Noua generație Range Rover va debuta deja săptămâna viitoare, anunțul l-a făcut chiar producătorul britanic. Din imaginile publicate, putem concluziona că noul model va impresiona publicul grație schimbărilor pe care le-a suferit. 

Actuala generație a modelului Range Rover a debutat încă în 2012, motiv pentru care britanicii au lansat o nouă iterație. Aceasta urmează să fie lansată pe 26 octombrie curent, între timp reprezentanții mărcii au publicat câteva imagini teaser pentru a culmina publicul. 

Dacă să vorbim de aspectul estetic, acesta nu a suferit schimbări majore. Din față, păstrează același design ca și la modelul precedent, în timp ce în spate imaginea devine total diferită, având un design mult prea modern. Pe interior s-a schimbat ecranul pentru multimedia, de această dată fiind unul Pivi Pro și volanul a fost schimbat pe ceva mai actual. 

x
x
x
x

 

Unii au așteptări ca mai multe modificări să vină pe partea tehnică și ceea ce ține de confortul tuturor pasagerilor din automobil, odată ce Range Rover va fi un model cu totul nou, în special că a trecut la arhitectura MLA. 

Britanicii confirmă că în continuare, automobilul va fi disponibil în versiune cu ampatament standard și lung, iar gama de motorizări va include chiar și o versiune plug-in hybrid. Nu este exclus faptul că în noua generație vom întâlni și un Range Rover electric.