”Plătiți-le banii care îi cer, sau avem noi un cunoscut care să te ajute” - reacția polițiștilor de sector

De Redactor AE   |  19 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Problema furturilor de plăcuțe de înmatriculare ia amploare. Conform unor surse de încredere, numărul victimelor a ajuns la circa 200! Între timp, se pare că nimeni nu îi poate pe opri pe făptași, ba mai mult, aceștia se mai și amuză pe seama unor pățiți. 

Pentru că a încercat să afle mai multe informații despre hoții de plăcuțe și pentru că a încercat să le vină de hac, un automobilist a fost sancționat dublu! După ce le-a pus infractorilor bani în cont, aceștia au cerut încă 1.500 de lei, pentru că „n-a fost cuminte”. Contul bancar după cum spuneam, aparține unei doamne din 1944, pe nume Tamara Naconecinaia, din Anenii Noi. Acesta fiind și numărul de card 5574 8402 1060 8091. 

În știrea anterioară menționam că polițiștii de sector, la care ar trebui să fie înregistrate plângerile, nu se arată foarte încântanți de noile posibilități de avansare în carieră. Unii purtători ai uniformei de la MAI au recomandat șoferilor să le plătească hoților, ori, să apeleze la o cunoștință de-a polițiștilor care i-ar putea ajuta fabricându-le alte numere. 

Fain nu?

”O băbuță din sat” - beneficiarul de pe urma plăcuțelor furate! Iată noi detalii ale anchetei
O doamnă în etate, din Anenii Noi, se pare că este beneficiarul sumelor de bani, încasate din furtul plăcuțelor de înmatriculare de prin Chișinău. Doar că a beneficiat de finanțare d
AutoExpert