Polițiștii ascunși cu RADAR-ul în ”tufari” trebuie să stea la pușcărie! Declarația aparține ministrului de interne Alexandu Jizdan

De Redactor AE   |  14 Noiembrie, 2018

Distribuie :

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, consideră că poliţiştii care stau ascunşi pe traseele naţionale cu scopul de a obţine bani de la şoferii care depăşesc limita de viteză trebuie să stea la puşcărie, scrie știri.md.

„Cei care stau în tufari, cum spuneţi dumneavoastră, şi sunt cu un radar pentru a face bani din asta trebuie să stea la puşcărie”, a declarat Alexandru Jizdan la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, transmite Ştiri.md cu referire la Adevărul.

Potrivit ministrului, în mod normal, poliţiştii de patrulare acţionează cu un radar după un algoritm: „Toate echipajele INP au un gps şi eu pot fi vizualizaţi unde sunt momentan”.

Jizdan mai spune că oricare şofer care a fost oprit în trafic de către un poliţist trebuie să primească o explicaţie de la omul legii despre motivele pentru care a fost stopat „şi nu are importanţă unde a stat poliţistul, în tufari sau în altă parte”.