Porsche se pregătește pentru lansarea unui SUV cu 3 rânduri de scaune!

De Inna   |  25 Noiembrie, 2021

Distribuie :

Porsche se pregătește pentru lansarea unui nou SUV, care va fi cel mai mare din gama constructorului german de automobile. Acesta urmează a fi un SUV cu trei rânduri de scaune și mult mai masiv comparativ cu modelul Cayenne. 

Viitorul SUV de mari dimensiuni face parte din programul denumit „Porsche Unseen” prin care constructorul german creează randări pentru potențiale noi modele „multe dintre acestea însă, rămân la stadiul de proiect”. 

Noul SUV din gama Porsche ar urma să fie poziționat între Macan și Cayenne. Se presupune că el va beneficia de inovațiile tehnologice, ce vor fi dezvoltate prin proiectul denumit „Landjet” și este parte a proiectului Artemis al grupului Volkswagen. Conform proiectului „Landjet”, va fi un vehicul cu trei rânduri de scaune, ce ar însemna șase sau chiar șapte locuri în total. Acesta ar putea fi primul SUV al mărcii de la Stuttgart, care va avea tocmai trei rânduri de scaune. 

Ce ține de sistemul de propulsie, cel mai probabil că producătorul va opta pentru un sistem plug-in hybrid. Noul model urmează să-și facă apariția în fața publicului nu mai devreme de anul 2025.