Primele informații despre Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition: 480 CP și 0-100 km/h în 3.5 sec.

De Sergiu   |  1 Decembrie, 2020

Distribuie :

Sună bine, nu? Un SUV electric ce se apropie în materie de dinamism de un Mustang GT 500! Ei bine, iată că e adevărat! S-a confirmat că Mustang Mach-E va avea în gama sa un model GT de performanță înaltă, care va arăta mai agresiv și va produce mai multă putere decât se pretindea inițial. 

Cum e posibil așa ceva și de unde-i vine forța? Ei bine, Mustang Mach-E GT este echipat cu un pachet de baterii de 88 kWh și două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care distribuie cuplul tuturor celor patru roți. În rezultat, se obțin 480 CP și 814 Nm, iar Ford susține că modelul atinge 0-100 km/h în 3.8 secunde. Ediția Performance oferă aceeași CP dar un cuplu mai mare, de 860 Nm. De asemenea, Ford estimează că modelul GT va veni cu o autonomie de 402 kilometri, iar Performance Edition va fi mai modest, cu o autonomie ce va ajunge la 378 km.

Mustang Mach-E GT va arăta mai agresiv, având o grilă specială, frâne Brembo vopsite în roșu, jante negre de 20 de inci și embleme GT. Ediția Performance primește logo-uri speciale, jante unice de 20 inci, scaune Ford Performance , tablou de bord din aluminiu și o suspensie MagneRide.

Atât Mustang Mach-E GT, cât și Mustang Mach-E GT Performance Edition vor fi disponibile într-o paletă bogată, ce include Cyber Orange, Dark Matter Grey Metallic, Rapid Red Metallic Tinked Clearcoat, Star White Metallic Tri-Coat, Grabber Blue Metallic, Shadow Black, Iconic Silver Metallic și Space White Metallic.

Ford Mustang Mach-E GT și GT Performance Edition vor putea fi comandate din primăvara lui 2021. Toți cei care au rezervat un Mach-E GT pot opta pentru ediția de performanță GT și GT Performance Edition. Livrările încep la sfârșitul verii anului 2021. Ford nu menționează încă prețul pentru aceste dotări opționale, dar modelul GT începe de la aproximativ 60.500 $. Nu ne rămâne decât să ghicim!

x
x
x
x