Primul teaser video cu varianta decapotabilă a noului Corvette! Modelul va fi prezentat în această toamnă

De Pavel   |  29 Iulie, 2019

Distribuie :

Campania de promovare a noii generații Chevrolet Corvette continuă! Cu doar câteva săptămâni în urmă, americanii de la Chevrolet a prezentat noul Corvette, care a primit un design îmbunătățit, un interior modern și un motor V8 amplasat central.

Acum, la scurt timp de la prezentarea oficială, reprezentanții Chevrolet anunță că actuala generație Corvette va fi disponibilă și într-o variantă decapotabilă. Oficialii producătorului american au publicat și un teaser video care anunță lansarea viitorului Corvette Convertible. Modelul va fi prezentat în toamna acestui an, iar conform unor surse apropiate companiei, în cadrul evenimentului, fanii mărcii ar putea admira și varianta de circuit C8.R.

Cu toate acestea, planurile celor de la Chevrolet nu se opresc aici. Potrivit surselor, noul Corvette va fi disponibil și în versiuni cu sisteme de propulsie electrificate. Fanii vor putea comanda un Corvette cu sistem mild-hybrid, tehnologie gândită pentru a genera mici îmbunătățiri atât în dreptul consumului, cât și în ceea ce privește emisiile de CO2.

Ulterior, americanii vor lansa și o variantă plug-in hybrid, în timp ce o versiune 100% electrică nu ar trebui scoasă din calcul.

Motorul V8 de 6.2 litri volum cu care este echipată versiunea Corvette Stingray oferă 502 CP și 637 Nm, valori disponibile prin instalarea pachetului Z51 Performance.

https://youtu.be/g58HrpvBe8Q
https://autoexpert.md/noutati/chevrolet-prezinta-noua-generatie-a-celebrului-corvette-c8-stingray-este-echipat-cu-un-motor-v8-de-502-cp-amplasat-central/