Producția de serie pentru Tesla Roadster este amânată până în anul 2023

De Inna   |  13 Octombrie, 2021

Distribuie :

Elon Musk a confirmat că producție de serie a modelului Roadster va începe abia în anul 2023, după șase ani de la lansarea acestuia. Totodată, Musk a menționat că producția întârziată este cauzată de pandemie și probleme cu furnizorii de piese. 

În cazul în care vor fi respectate specificațiile anunțate în timpul prezentării oficiale, atunci noul model va avea trei propulsoare electrice și o baterie de 200 kWh. Datorită puterii obținute de la cele trei propulsoare, automobilul va fi capabil să dezvolte o viteză de 96.6 km/h în doar 1.9 secunde. 

Prețurile pentru noul Roadster vor începe de la 250.000 dolari, doar pentru primele 1.000 de exemplare, reunite drept seria Founders Edition. Mai târziu, un Roadster va costa 200.000 dolari.

Elon Musk a adăugat că și pick-up-ul electric Cybertruck va intra în producție, de asemenea, în 2023.

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna