Range Rover sărbătorește 50 de ani de la debut! Britanicii marchează momentul cu o ediție specială Fifty

De Pavel   |  16 Iunie, 2020

Distribuie :

În anul 1970, britanicii au asamblat primul exemplar Range Rover. Acum, se împlinesc 50 de ani de la evenimentul istoric, astfel că britanicii au decis să pregătească o ediție aniversară numită Range Rover Fifty, care se va construi într-un număr limitat de doar 1970 de unități.

Fiecare exemplar va avea la bază versiunea Autobiography și va putea fi comandat cu o caroserie finisată în nunațele: Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba sau Santorini Black. Ba mai mult, un număr limitat de unități vor fi livrate cu caroseria vopsită în una dintre culorile: Tuscan Blue, Bahama Gold și Davos White, preluate din paleta primului Range Rover.

Land Rover a pregătit chiar și un logo exclusiv, special dezvoltat chiar de Gerry McGovern, șeful departamentului de design. Acesta va fi aplicat pe aripile frontale, pe praguri, pe planșa de bord și pe tetierele scaunelor.

Potrivit oficialilor britanici, ediția aniversară Range Rover Fifty va fi disponibilă și în varianta cu amptament mărit. În acest moment, reprezentanții land Rover nu au anunțat motorizările disponibile și nici prețul modelului aniversar.