Rolls-Royce și-a prezentat primul model electric din gamă! Are autonomie de 520 km

De Inna   |  18 Octombrie, 2022

Distribuie :

Apariția primului model cu zero emisii de la Rolls-Royce a fost una mult așteptată. Astfel, facem cunoștință cu Spectre, primul EV de la marca britanică. 

Cum și se presupunea, primul EV de la Rolls-Royce este construit pe baza platformei “Architecture of Luxury” . Acest model marchează începutul unei ere noi pentru britanici și anume era cu zero emisii. Apropo, noul Spectre este cel mai aerodinamic model din gamă, cu un coeficient 0.25.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

Sistemul de propulsie al modelului dezvoltă 584 CP și 900 Nm. Masa automobilului constituie 2.975 kg. În aceste condiții, automobilul de lux dezvoltă 100 km/h timp de 4.5 secunde. În regim WLTP, modelul oferă o autonomie de 520 km. 

Oficialii Rolls-Royce afirmă că detaliile complete cu privire la noul Spectre vor fi dezvăluite în cursul anului curent. Iar debutul comercial este programat pentru ultimul trimestru al anului viitor. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna