S-Class, GLS și EQS SUV, care poartă emblema Mercedes-Maybach, obțin versiunea Night Series!

De Inna   |  26 Mai, 2023

Distribuie :

Modelele S-Class, GLS și EQS SUV care poartă emblema Mercedes-Maybach, vor fi disponibile spre comandă și în pachetul Night Series. Acesta este mai mult un pachet cosmetic, odată ce toate modele din punct de vedere tehnic rămân nemodificate. 

x
x
x
x

Odată cu pachetul nou, automobilele obțin o temă exterioară bicoloră în nuanțele Negru Onyx/Argintiu Mojave. Dar, clienții pot opta și pentru finisaje negre, gri sau albe. Totodată, sunt și ornamente cromate cu finisaj închis la culoare, accente Rose Gold, dar și jante exclusive. 

x
x
x
x
x
x

Iar în interior, germanii au optat pentru piele Nappa, într-o combinație de culori Alb Deep/Negru Pearl Exclusive, sau doar în nuanța Negru Pearl Exclusive. De asemenea, pachetul Night Series pentru GLS și EQS SUV oferă ornamente exterioare cromate cu finisaj închis la culoare, accente Rose Gold, jante noi și o temă exterioară bicoloră. 

x
x
x
x

Iar în cazul SUV-urilor, habitaclul este disponibil în nuanța Negru Pearl Exclusive sau în combinația Alb Crystal/Negru Pearl. Sunt prezente și ornamentele din lemn și accentele din aluminiu. Potrivit informațiilor oficiale, modelele cu noul pachet vor fi disponibile spre comandă la finalul acestui an și la începutul lui 2024.