Se vinde: Mercedes-Benz SL72 AMG. Doar 35 de modele produse şi un motor de 7.2 litri!

De Redactor AE   |  6 Iulie, 2017

Distribuie :

Numele complet al acestei bijuterii este Mercedes-Benz SL72 AMG. Este una dintre cele numai 35 de unităţi de pe acest glob pământesc şi tocmai a fost anunţată în vânzare.

Pe vremuri, cifrele din denumirea unui model erau pe cât se poate de reale, nu ca astăzi. Astfel că dacă vezi numărul 72 alăturat lui SL, înseamnă că sub capota acestei maşini, chiar a fost instalat un propulsor de 7.2 litri! Un adevărat monstru, cu 12 cilindri în V, care ulterior a migrat pe primile modele Pagani Zonda.

Roadsterul produs în anii '90 se putea lăuda pe atunci cu performanţe de invidiat, având în jur de 525 CP şi 750 Nm de cuplu motor. Deşi nu este chiar un Ferarri killer, totuşi maşina se prezintă un adevărat deliciu pentru colecţionari şi fanii mărcii. Unde mai pui că are doar 58.544 de kilometri la bord.

Din ziua în care a apărut pe lume şi până astăzi, Mercedes-ul din imagini a schimbat numai doi proprietari şi iată că acum îl caută pe al treilea. Pentru ce sumă se vinde însă, nu vă putem spune. Circulă zvonuri că ar putea ajunge şi la 100.000 de euro, ceea ce nu este chiar enorm de mult.