Șoferul Audi-ului ar putea primi 6 ani şi 8 luni de închisoare! Decizia finală va fi pronunțată pe 11 august

De Pavel   |  31 Iulie, 2020

Distribuie :

Astăzi, vineri, 31 iulie, a avut loc procesul de judecată cu privire la accidentul rutier din luna mai, de la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare. Șoferul de 28 de ani care a provocat tragicul accident soldat cu moartea a doi oameni, în continuare nu recunoaște că ar fi participat la o cursă ilegală, transmite publika.md

Tânărul spune că regretă cele întâmplate şi speră la o pedeapsă mai blândă. Chiar și așa, procurorii au cerut 6 ani şi 8 luni de puşcărie în cazul acestuia. Judecătoria Chişinău, cu sediul la Buiucani, a decis că va pronunţa sentinţa la şedinţa următoare, programată pentru 11 august.

"N-aş fi vrut ca această zi să fi fost în viaţa mea este un coşmar pentru mine. Nu am făcut-o intenţionat. Ce ţine de cursă, eu nu am participat niciodată într-o cursă nici în acea zi şi nici niciodată. Accelerarea vitezei este o greşeală pentru care regret. Îndrăznesc să cer să fiu lăsat în libertate, să pot repara prejudiciile materiale ale părţilor vătămate", a declarat Ion Tcaciuc, inculpat. 

Avocatul tânărului susţine că acesta a intrat în intersecţie cu viteză excesivă, la culoarea roşie a semaforului, din neatenţie.

"S-a încălcat limita de viteză, da s-a trecut din neatenţie la semnalizarea roşu a semaforului. Ceea ce face diferenţa sunt nişte circumstanţe nefaste care s-au întâmplat că a ieşit o maşină în faţă".

Acuzarea a solicitat un termen de detenţie mai mic decât cel prevăzut de lege, deoarece tânărul şi-a recunoscut vina. Asta în timp ce rudele părţilor vătămate au solicitat o pedeapsă conform legii, precum şi achitarea prejudiciilor materiale şi morale de ordinul sutelor de mii de lei.

"Aş dori pedeapsă în strictă conformitate cu legea".

Amintim că accidentul care a șocat întreaga societate s-a produs în luna mai, după ce un tânăr la volanul unui Audi S8 a trecut la culoarea roșie intrând cu viteză în intersecție. Astfel, maşina pe care o conducea a lovit în plin un taxi, care a fost proiectat într-un alt autoturism. Impactul a fost atât de violent încât taximetristul și pasagerul său s-au stins pe loc, iar alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa: publika.md

Recomandate:

(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu