Șoferul beat al unei Toyota care se deplasa cu 113 km/h, a evitat să oprească la cererea polițiștilor și s-a izbit violent în altă mașină

De Pavel   |  10 Iunie, 2021

Distribuie :

Șoferul unei Toyota a fost fixat cu radarul în seara zilei de ieri. Acesta se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei. Polițiștii de patrulare imediat l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând viteza și punând în pericol alți participanți la trafic.

Drrept consecință, la scurt timp, pe strada Independenței din orașul Sîngerei conducătorul auto, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-o Toyota Corolla, care era parcată pe marginea carosabilului.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 60 de ani, locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi și se afla în stare de ebrietate, testul arătând o concentrație de 0.93 mg/l.

În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la SR Sîngerei pentru îngrijire medicală.

La moment, este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.