Șoferul unui Porsche Cayenne a luat la pumni un pieton. Cum credeți de ce?

De Redactor AE   |  11 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Nu e chiar ca în vestul sălbatic, dar se pare că nici nu mai avem mult până acolo. Un șofer de Porsche Cayenne Coupe, a luat la bătaie pietonul care i-a făcut o ”remarcă” pentru faptul că a intrat cu mașina pe trotuar, acolo unde de fapt ar fi fost interzis acest lucru. 

Ei bine, potrivit martorilor, ”remarca” i-a fost făcută cu piciorul, nu chiar verbal. Iar asta l-a supărat pe cel aflat în spatele volanului SUV-ului german. Bărbatul a coborât din mașină și s-a dezlănțuit potopul. Din fericire au intervenit câțiva trecători însă cu greu i-au despărțit, mai ales că de partea șoferului supărat mai era un bătăuș. Filmarea se încheie când cei trei implicați se retrag la întuneric, astfel că nu se știe dacă cearta a luat sfârșit. 

Iată deci o situație dificilă în care va fi greu de identificat vinovatul. A fost agresat verbal șoferul mașinii? Sau poate că a răspuns mai tăios pietonului, ceea ce l-a motivat pe respectiv să îi ardă un picior în mașină. Or poate că nici discuții nu au avut loc ci s-a trecut direct la acțiuni, ochi pentru ochi și dinte pentru dinte? Sunt întrebări la care nu avem răspuns. 

Poate printre cititori sunt și alți martori care să ne dea mai multe detalii? Până la urmă, trotuarele ”aparțin” pietonilor! Iar accesul, direct de pe zebră, forțând oamenii să se ferească pentru că vrei tu, este o faptă cel puțin lipsită de bun simț. 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE