Spionii foto au publicat imagini de la interiorul viitoarei generații Toyota Tundra!

De Pavel   |  21 Iulie, 2021

Distribuie :

Spionii foto publicației Motor1, au reușit să surprindă interiorul viitoarei generații Toyota Tundra. Anterior, constructorul a publicat câteva imagini în care a prezentat habitaclul noului model, însă potrivit imaginilor publicate recent, în versinunea de serie, acesta totuși va fi ușor modificat, unde cea mai mare diferență s observă la nivelul ecranului sistemului multimedia.

În primele imagini teaser, display-ul era poziționat deasupa panoului și avea o formă dreptunghiulară. În fotografiile spionilor, vedem că acesta totuși este incorporat în panou și are dimensiuni mult mai generoase. În același timp, putem presupune că fotografii au reușit să suprindă versiunea standard, pe când niponii îm imagnile oficiale au arătat varianta de top a pickup-ului.

Acest lucru este confirmat și de cadranele instrumentarului de bord, unele analogice, dar și de ambundența butoanelor fizice. Se informează că noua Tundra va păstra luneta glisantă, iar echipările de top vor fi livrate cu un interior taăițat cu piele și plafon panoramic cu trapă electrică.

Noua generație a pickup-ului este construi pe platform GA-F frame, deja folosită în cazul lui Land Cruiser 300. Gama de motorizări va implica un benzinar V6 iForce iMax, cuplat la o transmisie autmată cu 10 rapoarte, dar și un V8 aspirat natural de 5.7 litri volum, care se regăsește și pe generația actuală.

 

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna