STATUL organizează capcane șoferilor pentru 10.000 lei amendă? Pericolul vine din ONLINE!

De Redactor AE   |  25 Iulie, 2020

Distribuie :

Întâmplarea unei șoferițe demonstrează (de parcă ar fi fost nevoie) lucruri deja bine cunoscute tuturor, statul nostru moldovenesc va face orice, numai să te f..ure! Să te amendeze, să te corupă, să te sufoce, să îți taie aerul. 

Majoritatea dintre voi, bănuiesc că știu de grupurile de Facebook ca GBM, Cine are drum spre, sau alte organizații virtuale în care șoferii, își pot oferi un loc în mașina sa, persoanelor ce călătoresc în aceeași direcție. Unii o fac pentru bani, ca să își reducă din costul deplasării, sau, o fac din plăcere, pentru a ajuta pe cineva să călătorească în confort și siguranță. 

Tânăra Ira, istorioara căreia o puteți urmări în video de mai jos, a postat un anunț într-un grup de FB, prin care informa că merge în orașul Rezina și că ar avea câteva locuri libere. Imediat a fost contactată de două fete, care nu s-au prezentat cu nume, nimic, doar i-au mărturisit că nu au cu ce să meargă și că ar dori să profite de această ocazie. 

Șoferița n-a stat mult la gânduri și a acceptat să le ia în calitate de pasageri. Ajungând în Orhei, a fost stopată de un echipaj ANTA, care imediat i-au intentat un proces-verbal acuzând-o de efectuarea transportului rutier de persoane în regim de taxi în regim ilegal. Pasagerii au scris chiar și declarație pe propria răspundere mărturisind că au achitat persoanei aflate la volan - bani pentru călătorie. 

În rezultat i-au aplicat o amendă de 10.000 lei, i-au ridicat numerele de înmatriculare, pașaportul tehnic al mașinii și în plus, a primit o interdicție destul de dureroasă: Ira nu are voie să conducă automobilul personal timp de 6 luni! Circumstanțele și felul în care s-a întamplat totul vorbește despre o posibilă înscenare din partea autorităților. Și dacă nu ar fi fost amenda, cu siguranță că era nevoie de bani mulți pentru a nu fi sancționată contravențional. Știm bine că se practică mituirea și cred că nu ar trebui să ne mai ascundem după degete. 

Probabil că ANTA va avea și un răspuns absolut legal în acest sens, dar credibil va fi mai puțin. Care sunt șansele să stopezi pur întâmplător, tocmai automobilul care transportă ilegal pasageri? 

Filmarea șoferiței a adunat peste 7.000 de vizualizări în numai trei ore și peste 400 de distribuiri!

NOTĂ: Redacția AutoExpert nu susține sub nici o formă activitățile ilegale. Însă, având în vedere calitatea serviciilor și starea unităților de transport precum și normele de salubritate, considerăm o astfel de abordare din parte ANTA ca fiind absolut grosolană și departe de a stimula transportul de călători!

Verde-n ochi! ANTA Recunoaște, i-au întins o cursă Irinei, pentru a o amenda cu 10.000 de lei!
ANTA, Agenția Națională Transport Auto a venit cu un mesaj către cetățenii indignați de acțiunile angajaților săi, explicând din punctul lor de vedere, situația și legătura de cauzalitate.&
AutoExpert

 

Recomandate:

Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu