Tunerii de la Manhart, specializați pe BMW-uri, au forțat noua Supra până la 450 CP!

De Pavel   |  16 Aprilie, 2020

Distribuie :

Atelierul de tuning Manhart a prezentat un exemplar Toyota Supra pe care l-a modificat și l-a numit GR 450. Tunerii germani sunt cunoscuți în primul rând pentru proiectele lor destinate modelelor BMW. Din punct de vedere tehnic, Toyota Supra și BMW Z4 sunt frați, astfel că Manhart a decis să lucreze și la sportcar-ul japonez.

Pachetul de tuning GR 450 include un ECU numit MHtronik, însă clienții care vor să păstreze unitatea de control standard o pot reconfigura cu ajutorul specialiștilor Manhart. Plus la asta, tunerul a pregătit și un eșapament nou din inox.

Într-un final, modificările aduse, permit forțarea motorului de 3,0 litri volum, până la 450 CP și 650 Nm.

Manhart propune clienților spre alegere țevi ale eșapamentului finisate în negru sau carbon. Pe lângă modificările motorului și evacuării, doritorii își pot comanda un kit de suspensie sport marca H&R sau suspensie reglabilă KW Variant.

Chiar dacă probabil majoritatea proprietarilor noilor Supra sunt mulțumiți de felul în care acestea arată, Manhart totuși vine cu câteva idei de personalizare. Tunerii au pregătit un set de abțibilduri, dar și un set de jante polișate cu diamterul de 20 de inch.

Ei bine, cum se aude și cum accelerează după toate modificările noua Toyota Supra, te invităm să vezi în materialul video de mai jos!

https://youtu.be/IRSOhLklUdc