Tuning Audi

De AutoExpert   |  6 Decembrie, 2011

Distribuie :

Tuning Audi S8

Ascunzand sub capota acelasi V10 de 5.2 litri care a facut cariera si pe italianul Lamborghini Gallardo LP560-4, vechiul Audi S8 mixeaza in continuare, cu mare succes, confortul de top al unei limuzine cu performantele extreme specifice unui supercar. Si cu toate acestea, in ciuda unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde si a unui interior extrem de elegant, specialistii de la Anderson Germany au considerat ca inca exista loc de imbunatatiri.

Astfel a luat nastere noul Audi S8 Superior Grey Edition care, asa cum o sugereaza si denumirea sa, se remarca printr-o caroserie finisata intr-un infricosator gri mat. Mai mult de atat, super-limuzina constructorului din Ingolstadt a fost inzestrata si cu un nou kit aerodinamic, compus din elemente subtile precum prelungire pentru spoilerul fata, difuzor pentru spoilerul spate si aripi fata redesenate.

Sub capota, propulsorul in zece cilindri beneficiaza de un plus de 58 CP, puterea maxima urcand in urma modificarilor operate pana la pragul celor 508 CP. Drept urmare, viitorii pasageri se vor bucura de calatorii in mare lux la viteze de pana la 300 kilometri pe ora. In plus, sunetul motorului V10 promite un concert extraordinar, evacuarea standard fiind inlocuita cu una sport.

Si daca tot veni vorba de calatori in mare lux, trebuie precizat ca noul Audi S8 Superior Grey Edition by Anderson Germany exceleaza prin interiorul imbracat complet in piele si dotat cu insertii de fibra de carbon, respectiv cusaturi in forma de carouri.