Următoarea generație Skoda Superb, care va fi lansată în 2023, ar putea deveni ultima în portofoliul producătorului ceh!

De Inna   |  30 Septembrie, 2021

Distribuie :

Cea de-a patra generație Skoda Superb ar putea deveni și ultima din portofoliul producătorului ceh. Viitorul model va apărea pe piață peste doi ani, iar la momentul actual, constructorul testează vehiculul pe diverse trasee. 

Din cauza interzicerii treptate a motoarelor cu ardere internă, a patra generație a modelului Superb ar putea deveni ultima din istoria producătorului ceh. O altă supriză pentru clienți este faptul că noua generație va fi vândută doar în versiunea break! Acest lucru este sugerat și de exemplarul camuflat care, la momentul actual, este surprins în teste. 

Odată ce Skoda nu are de gând să renunțe la motoarele termice, producătorul va opta pentru electrificarea benzinarelor deja existente și aici vorbim despre 1.5 TSI și 2.0 TSI. Cel mai slab dintre ele va beneficia, probabil, de un sistem mild-hybrid.

Totuși, clienții așteaptă mai multe versiuni plug-in hybrid, care vor oferi o autonomie mai mare și o putere crescută, care să evolueze din actualul sistem.