Vezi cum arată acest Porsche 911 Turbo care se laudă cu un parcurs de peste 1 milion de kilometri!

De Pavel   |  29 Noiembrie, 2022

Distribuie :

Angajații atelierului de tuning Apex Motorsport au povestit pe rețelele sale de socializare istorioara unui Porsche 911 Turbo deosebit. Proprietarul mașinii sport vine în mod regulat la tuneri pentru a o deservi, iar în timpul ultimei inspecții odometrul mașinii a înregistrat parcursul de 676.854 mile, echivaletul a 1.089.290 de kilometri!

În ciuda kilometrajului uriaș, mașina încă păstrează motorul din uzină, iar tunerii declară că practic nu au înlocuit niciun component mecanic al mașinii, cu excepția consumabilelor.

Proprietarul acestui Porsche 911 Turbo, pe nume Tom Thalmann, a cumpărat mașina acum 20 de ani în urmă. De atunci, acesta folosește sportcarul zilnic. Chiar dacă potrivit statisticilor această generație a lui 911 Turbo nu este cea mai fiabilă, de-a lungul anilor motorul a fost demontat doar o singură dată, pentru lucrări profilactice.

S-a întâmplat la un parcurs de 616.000 de kilometri când proprietarul a observat câteva pete de ulei. Din acest motiv, acesta a mers în service pentru a se asigura că motorul turbo de 450 CP nu este defect. 

Spre surprinderea angajaților service-ului, unitatea era într-o stare aproape excelentă. Ca măsură de precauție, specialiștii au înlocuit turbinele, apoi au instalat motorul la loc. Ulterior, sportcarul german a parcurs încă jumătate de milion de kilometri și se prezintă în continuare în stare perfectă!