Vezi cum arată prototipul noului hypercar de la Ferrari, ce va concura la Le Mans în 2023

De Inna   |  13 Iulie, 2022

Distribuie :

Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini cu noul prototip destinat curselor. Acesta este construit sub egida regulamentului Hypercar, categoria de top de la Le Mans. Se spune că hypercarul va concura la Le Mans chiar anul viitor!

În 2023, în lumea motorsportului se așteaptă o revenire glorioasă în categoria de top a curselor de anduranță. Ferrari va debuta în noua categorie Hypercar din cadrul Campionatului Mondial de Anduranță. 

Până atunci, italienii au publicat primele imagini cu noul hypercar pe care îl pregătesc în acest sens. Prototipul a fost surprins chiar în cadrul testelor! Mașina fiind testată la Fiorano, circuitul de teste și dezvoltare al celor de la Ferrari. Prin intermediul imaginilor, putem vedea mașina camuflată, cu un eleron mare în partea din spate și cu faruri subțiri în partea din față.

Desigur că producătorul nu a declarat detalii de ordin tehnic despre noul hypercar, dar se cunoaște că acesta va avea un propulsor hibrid, în conformitate cu regulamentul LMH.