Vezi prima fotografie cu noua generație Kia Sorento, complet decamuflată!

De Pavel   |  27 Noiembrie, 2019

Distribuie :

Astăzi, pe rețelele de socializare a apărut prima fotografie a noului Kia Sorento, complet decamuflat. La moment, nu există careva informații despre noua generație a SUV-ului coreean, însă din imagine putem analiza partea frontală a acestuia.

În poză observăm blocuri optice noi, redesenate de designerii Kia, dar și o formă a părții frontale, silueta căreia ne aduce aminte de SUV-ul american Ford Explorer!

Potrivit unor surse, noul Kia Sorento va fi dezvoltat conform noului limbaj de design ales de constructor, care poate fi deja văzut pe noua generație Optima. Acesta iese în evidență în primul rând prin grila radiatorului, pe care coreenii o numesc Tiger Nose.

Se așteaptă ca SUV-ul să primească motoare din gama Smartstream, cu un sistem special a duratei și fazei de deschidere a supapelor de admisie, numit Continuously Variable Valve Duration (CVVD). La fel, în ofertă se vor regăsi câteva versiuni hybrid și, potrivit ultimelor zvonuri, chiar o variantă ce folosește tehnologia celulelor de hidrogen.

Unei modernizări va fi supus sistemul de tracțiune integrală, iar lista sistemelor de siguranță și asistență va fi extinsă.

Debutul noului Sorento va avea loc până la sfârșitul anului 2019, sau la începutul anului 2020.