(VIDEO) A vrut să-și vândă Mercedesul dar a căzut în plasa escrocilor și a rămas fără bani pe carduri!

De Pavel   |  29 Iulie, 2020

Distribuie :

Un tânăr cu vârsta de 20 ani locuitor a capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție pentu comiterea unei escrocherii. Individul a comis escrocheria la data de 11 iunie, atunci când la poliție cu o plângere s-a adresat un bărbat comunicând că de pe cardul bancar atât a lui cât și a soției i-au fost sustrase mijloace financiare în sumă de 12.490 lei.

În cadrul investigațiilor forțele de ordine au stabilit că victima a plasat un anunț pe paginile de socializare cu privire la faptul că vinde propria mașină marca Mercedes. Bărbatul a fost contactat prin intermediul telefonului și aplicației Viber, de către o persoană care dorea să procure unitatea de transport. Astfel, sub pretextul de a pune pe contul acestuia unui avans de 100 euro prin transfer, a solicitat numărul cardurilor bancare cât și numărul codurilor parvenite prin sms pentru a efectua transferul. Ulterior individul a efectuat mai multe extrageri de la bancomat a mijloacelor bănești, cauzând părții vătămate un prejudiciu material considerabil.

În cadrul acțiunilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine suspectul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat. Iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. De menționat este faptul că tânărul nu este la prima abatere fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furt.

Conform legislației, pentru fapta comisă acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 lei sau închisoare de 2 la 6 ani.

Totodată forțele de ordine continua să întreprindă măsuri suplimentare în stabilirea complicității acestuia și în alte cazuri similare comise pe teritoriul mun. Chișinău, cât și complicii acestuia.

 

Recomandate:

Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel