(VIDEO) Află cum deschizi aproape orice automobil, într-o minută și fără chei

De Pavel   |  21 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Pe rețelele de socializare a devenit viral un material video în care ușa unui Hyundai Elantra, care s-a blocat cu cheile la interior, este deschisă în mai puțin de un minut. Chiar dacă metoda de deshidere nu este una nouă, se pare că totuși mulți nu știau de existența acesteia. 

Așadar, într-o zi nu prea norocoasă, locuitorul provinciei canadiene Ontario, a închis întâmplător ușa mașinii sale, cheile aflându-se înăuntru. În mod absolut neașteptat, portierele vehiculuui s-au blocat. Pentru a rezolva problema, bărbatul a apelat la un camion de tractări auto, ca să transporte mașina blocată la un atelier specializat. Însă cât de mare i-a fost mirarea, atunci când problema a fost soluționată chiar de șoferul vehiculului de tractare.

Pentru a deschide Hyundai-ul blocat, a fost folosită o pernă mică dintr-un material rezistent la care a fost atașată o pompă manuală. Specialistul a poziționat perna între portiera șoferului și montantul central, după care a început să umfle perna astfel creând un spațiu între cele două elemente ale caroseriei. Ulterior, având deja posibilitatea de a ajunge la interior, bărbatul a folosit un cârșig pentru a acționa maneta de blocare a ușii.

Întreg proces de deblocare a vehiculului a durat circa 60 de secunde. Nici un element al vehiculului nu a avut de suferit. Proprietarul Hyundai-ului a rămas șocat de metoda rapidă folosită și a ținut să-i mulțumească specialistului.