(VIDEO) Atelierul Carat Duchatelet a transformat o Toyota Land Cruiser 200, într-o limuzină blindată!

De Pavel   |  20 Mai, 2020

Distribuie :

Timp de aproape șapte decenii, Toyota Land Cruiser ne arată că este capabil să efectueze cea mai largă gamă de sarcini. Modelul nipon le-a demonstrat tuturor că poate fi un SUV excelent, un vehicul dintr-o escortă oficială, un pick-up și chiar un transport pentru persoane VIP!

Iar aici am menționat intenționat pasagerii VIP. Un exemplu de transport pentru o astfel de categorie de persoane, este acest Toyota Land Cruiser 200 VX alungit, pregătit de atelierul belgian Carat Duchatelet.

Caroseria SUV-ului este mai lungă cu 50 de centimetri, lucru care a permis o creștere semnificativă a spațiului pentru pasagerii din spate, adăugarea meselor pliabile și scaunelor individuale. Pentru decorarea interiorului sunt folosite exclusiv materiale naturale, precum: furnir, piele de căprioară și piele matlasată.

De fapt, atelierul Carat Duchatelet este bine cunoscut nu doar grație limuzinelor sale, ci și pentru construcția vehiculelor blindate. Prin urmare, acest Land Cruiser a primit și el o protecție balistică, care poate fi evaluată la nivelul B6 sau B7.

https://youtu.be/i1373F6WEsw