(VIDEO) Hype cu întârziere! Încă un blogger moldovean și-a incendiat mașina

De Pavel   |  1 Martie, 2021

Distribuie :

Se pare că bloggerul rus Mihail Litvin, a trezit o nouă modă printre rândurile colegilor săi din Republica Moldova. Deja al doilea caz în care este intențiionat incendiată o mașină, apare pe internetul moldovenesc.

De această dată este vorba despre un BMW Seria 5 în caroseria E60. În mod evident, mașina apare cu numere de înmatriculare străine, pentru că ”influencerii” noștri nu au disponibile bugete mari și se descurcă cum pot, adică cu mașini ieftine. 

Ceea ce nu a luat în considerare bloggerul nostru, este faptul că legea a fost recent modificată și chiar dacă a decis să economisească arzând un BMW cu numere lituaniene, acum nu o va putea scoate din țară, astfel în scurt timp serviciul vamal îl va ruga frumos să achite vămuirea mașinii, așa cum cere legea în vigoare. Mai multe despre acest subiect citiți AICI.

În această ordine de idei, protagonistul de astăzi nu doar că a întârziat cu ideea de a-și arde mașina în speranța de a deveni celebru, dar a ales și perioada cea mai nepotrivită, în care legea deja indică un grad de responsabilitate mai mare pentru șoferii ce se plimbă cu mașini înmatriculate în altă țară.

Dacă mai adaugăm aici și intervenția celor de la IGP și Inspectoratului pentru Protecţia Mediului, videoclipul l-ar putea costa o sumă destul de frumușică.

Atenție! Materialul video conține limbaj licențios