(VIDEO) Mercedes a publicat un spot publicitar în care demonstrează capacitățile modelului EQC 4x4²

De Pavel   |  24 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Mercedes-Benz a lansat un material video în care a arătat de ce este capabil prototipul SUV-ului electric EQC 4x4². Vehiculul a fost testat în condiții extreme de off-road, într-o zonă inundată, alături de campionul mondial la wakeboarding, care a efectuat cascadorii amețitoare.

În clipul publicat, prototipul SUV-ului electric se deplasează pe un teren accidentat. Pe alocuri traseul se întinde pe marginea unui lac. În timpul mișcării, roțile de 20 de inch ale EV-ului ajung aproape complet sub apă.

EQC 4x4² este echipat cu axe portale, iar garda la sol atinge 293 milimetri, însă acest lucru nu împiedică modelul să circule la viteze mai mari de 100 km/h. Potrivit reprezentanților constructorului, SUV-ul electric este capabil să se deplaseze prin apă la o adâncime de până la 400 de milimetri.

Mercedes-Benz EQC 4x4² este echipat cu un sistem de propulsie alcătuit din două motoare electrice care dezvoltă un total de 408 CP și 762 Nm. Acestea sunt alimentate de o baterie litiu-ion de 80 kWh.

În acest moment, reprezentanții companiei spun că modelulș electric este udoar un concept și încă nu a fost aprobată o decizie pentru o producție în serie a acestuia.

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE