(VIDEO) Nemții au filmat un documentar surprinzător despre celebrul atelier BRABUS!

De Pavel   |  17 Aprilie, 2020

Distribuie :

Circa 40 de ani în urmă, în orașul nemțesc Bottrop, și-a deschis ușile atelierul Brabus, devenit celebru pentru tuningul atribuit modelelor Mercedes. Acum, tunerii germani sunt primii în lista celor care caută să-și personalizeze mașinile.

Pentru fiecare client în parte, Brabus are pregătite diverse jante din aliaj, body kit-uri aerodinamice, sisteme de eșapament, dar și o mulțime de accesorii și finisaje pentru interior.

Iar pentru cei care își doresc mai multă performanță, în speranța de a conduce un Mercedes unic în lume sau extrem de performant, Brabus are mereu pregătită artileria grea: motoare de până la 900 CP, interioare custom și multe alte gustoșenii.

La fel, legendara companie de tuning, inființată de Bodo Buschmann în 1977, ofera o gamă largă de servicii printre care vânzarea și restaurarea mașinilor clasice.

Însă ce se întâmplă de fapt în atelierele Brabus, aproape pas cu pas, într-un documentar de 50 de minute ne povestesc de jurnalistii publicatiei Welt. Cum cresc germanii puterea motoarelor chiar și cu 50%, regândesc interioarele de lux și dubleaza doza de agresivitate a modelelor Mercedes, vedeți în continuare.

https://youtu.be/Z4HGQL_McDQ