(VIDEO) O moldoveancă s-a filmat în timp ce rula cu viteza de 240 km pe oră!

De Sergiu   |  30 Iulie, 2020

Distribuie :

Se pare că conaționalii noștri nu învață din greșelile altora. Chiar dacă în ultima perioadă am vizualizat cu toții rezultatele dure ale vitezei excesive în trafic, mulți continuă să se dea în spectacol. Nici măcar dezastre totale nu îi mai pot opri.

E și cazul unei tinere care a decis să-și etaleze calitățile în trafic, rulând pe un traseu cu tocmai 240 km/h! Dacă au mai existat precedente de vitezomani care decideau să încalce limita de viteză, de data asta chiar s-a comis o încălcare gravă!

Mai mult, chiar a postat un clip video ce înregistrează isprava de-a fir a păr pe internet, fără a-și ascunde identitatea, reușind însă să acumuleze doar aprecieri negative din partea internauților, care au tras paralele cu cazuri grave ce-au avut loc recent din cauza unui astfel de comportament la volan. Muți au ajuns la concluzia că nu se merită forțarea mașinii și a propriilor aptitudini doar pentru a obține pseudo-popularitate în mediul online.

Recomandate:

(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu