(VIDEO) Opere de artă! Vezi mașini de performanță reproduse din piese LEGO

De Sergiu   |  25 August, 2020

Distribuie :

Jucării pentru băieți mari! Iată primul lucru ce ne vine în minte când vedem aceste capodopere absolute. La urma urmei e sfârșit de zi, iar prima parte a acestei săptămâni e deja la final, așa că n-ar fi rea o doză de bună dispoziție. În acestă ordine de idei, puteți vizualiza această compilație cu mașini reproduse extrem de fidel din binecunoscutele blocuri LEGO.

Primul pe listă e acest McLaren Senna în mărime reală, realizat din tocmai 467.854 piese. Zece persoane au avut nevoie de 2,725 ore pentru a închega acestă replică într-o prezență demnă. Iar dacă credeați că e doar o jucărie supradimensionată, nu e chiar așa! Aceasta cântărește tocmai 1500 kg.

Continuăm cu una din cele mai cotate mașini de performanță ale momentului - Bugatti Chiron. Mai exact, o copie a acestuia. Peste 90 % din mașină a fost reprodusă din piese Lego, iar restul sunt elemente ale propulsiei și cadrului de rezistență, pentru că această ”jucărie” se poate deplasa. Cu o viteză de vreo 20 km/h ce-i drept, dar oricum e ceva.

La final, vă prezentăm o Honda Civic Type R  ce a necesitat atenția a nouă asamblori vreme de 1300 ore. Doar elementele de suport din interior sunt realizate din metal, pe dinafară aceasta fiind îmbrăcată cu  320.000 blocuri LEGO. Nivelul de reproducere e într-adevăr înalt; până și elemente nesemnificative de genul perforațiilor frânelor și piulițelor au fost reimaginate. Mai multe însă, puteți observa din videoclip. Vizionare plăcută!