(VIDEO) Prior Design a prezentat pachetul de tuning pregătit pentru Dacia Duster

De Pavel   |  13 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Atelierul german de tuning Prior Design, a prezentat pachetul de tuning dedicat SUV-ului Dacia Duster, care implică un body kit extrem. În acest moment, acesta este doar un concept care există în forî virtuală, însă apariția acestuia pe piața tuningului nu este exclusă.

Tratamentul de tuning pentru SUV-ul românesc implică o bară de protecție frontală masivă cu un splitter, extensii pentru aripile roților și fuste laterale. La posterior observăm un difuzor agresiv și o pereche de flanșe ale sistemului de evacuare. plus la asta, nemții au revopsit grila, iar farurile au devenit fumurii. La fel merită menționate și jantele cu design special.

În timp acest moment Prior Design nu a furnizat aproape nici o informație despre pachetul peregătit pentru Duster. Se știe doar că, înainte de a crea schița, specialiștii au studiat cu atenție vehiculul, luând un exemplar pentru test drive. Se presupune că elementele care modifică radical caroseria ar putea fi confecționate în viitor din carbon și fibră de sticlă.