(VIDEO) Rușii au stins un BMW X6 incendiat cu ajutorul unui Kamaz ce transporta excremente!

De Pavel   |  25 Noiembrie, 2019

Distribuie :

Imagini video unde un BMW X6 este stins de un Kamaz care transporta excremente, au fost publicate recent, pe grupul „Zvonuri/Samara” de pe rețeaua de socializare VKontakte.

Pe o stradă din Samara a fost surprins un incident neobinuit cu implicarea unui BMW X6 și a unei cisterne care transportă deșeuri organice umane. Totul s-a întâmplat în momentul în care de sub capota SUV-ului bavarez a început a ieși fum, după care Kamaz-ul s-a oprit și șoferul acestuia i-a sărit în ajutor proprietarului panicat al BMW-ului. Desigur unica soluție de stingere a incendiului era lichidul din interiorul cisternei.

În imaginile video observăm cum șoferul personal a luat frutunul cu deșeuri din canalizare și a început a stinge focul, după care a intrat în salon pentru a deschide capota, de sub care a izbucnit o flacără imensă.

Ce s-a ales până la urmă din acest X6 nu se cunoaște, însă internauții au reușit să râdă pe seama acestui caz, iar unii au menționat că după stingerea focului cu ajutorul excrementelor, va fi extrem de dificil de a spăla mașina.

https://www.youtube.com/watch?v=u-7ejq03Qm4