(VIDEO) Sunteți curioși să aflați cum arată o roată din interior în timpul deplasării? Vedeți în clipul următor

De Sergiu   |  3 August, 2020

Distribuie :

Cu siguranță măcar o dată fiecare din noi a meditat în timp ce privea un oarecare mecanism cum ar arăta acesta în acțiune, privit din interior. Și dacă cândva trebuia să ne mulțumim cu ceva animații, mai nou ne putem delecta cu imagini reale.

Creatorii canalului Warped Perception au decis să ne satisfacă curiozitatea prin realizarea unui mic experiment. De astă dată, și-au pus în plan să ne arate cum se comportă o anvelopă în mișcare. Aceștia au montat în interiorul jantei o cameră GoPro și o sursă de lumină și s-au pus pe treabă.

La prima vedere, s-ar părea că nu se întâmplă mai nimic special; se rotește și atât. Dar nu e chiar așa! Aceasta este supusă unei multitudini de forțe ce condiționează deformarea acesteia. 

Pe scurt, filmulețul prezintă interiorul anvelopei atât la deplasarea lină a automobilului, cât și în timpul unor derapaje mai extreme.  Mai multe, însă, veți vedea din clip!

 

 

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna