(VIDEO) Vezi cum arată mașinile dintr-o reprezentanță Audi din Germania, afectate grav de inundații!

De Pavel   |  19 Iulie, 2021

Distribuie :

În mediul online apar tot mai multe imagini și video cu mașinile inundate din Germania. În acest sens, o serie de imagini video în care apare un showroom Audi din orașul german Leverkusen, a devenit virală pe rețelele de socializare. 

Imaginile surprinse exact după indundarea reprezentanței, ne arată primul etaj al showroom-ului, unde vedem mai multe modele noi Audi care în timpul indundație au fost complet acoperite de apă, iar unele în timp ce înotau s-au ciocnit unele de altele, sau chiar s-au suprapus! 

Printre modelele inundate se numără Audi Q3, Q5 și Q8, un RS Q3 Sportback, dar și un RS6. Tot aici, din cauza inindațiilor care au afectat partea de vest a Germaniei, au avut de suferit și câteva exemplare e-tron, e‑tron Sportback și e‑tron GT.

Încă nu se cunoaște viitoarea soartă a exemplarelor care au avut de suferit. În mod normal acestea sunt vândute la piese de către producător, sau revîndute pe alte pieți de către companiile de asigurări. În același timp, internauții declară că sunt clar convinși că acestea vor ajunge pe mâinile samsarilor și vor fi vândute inclusiv pe teritoriul Republicii Moldova.