(VIDEO) Vezi mașina pe care cei de la BMW au ținut-o în secret timp de 25 de ani!

De Pavel   |  21 Iulie, 2021

Distribuie :

Este bine cunoscut faptul că producătorii de mașini proiectează mai multe modele decât cunoaște publicul larg. Unele dintre acestea sunt concepte, altele prototipuri pregătite pentru testarea tehnologiilor, însă există și cele care nu sunt construite pe motiv că publicul, nu este încă pregătit de ele.

Modelul despre care vă povestim astăzi a fost dezvoltat în 1996 și venea să prezică viitorul mărcii în materie de design, care după cum observăm la modelele actuale, a avut loc să se adeverească. Acesta a fost botezat ZBF-7er, unde abreviatura înseamnă Zukunft BMW Familie și se traduce drept Viitorul Familiei BMW.

Vehiculul se remarcă prin grila uriașă a radiatorului, care se pare că a dat naștere ”nărilor” folosite în cazul noului Seria 4. Tot aici remarcăm mânerele retractabile, prezente acum pe mai multe mărci, dar și camerele video în log de oglinzi laterale!

Mașina a fost ținută ascunsă de BMW timp de 25 de ani, dar tot încă mai rămâne complet funcțională. Construită manual, din metal, în 1996, creația futuristică implică și patru scaune individuale, plus o consolă alungită. Nu lipsesc din formulă nici gurile de ventilare care se întind pe toată lățimea planșei de bord, măsușele retractabile, laptop-uri în spatele scaunelor față și instrumentarul de bord cu design analog.