Viitorul BMW X6 facelift va primi un interior nou cu display-uri de dimensiuni generoase

De Pavel   |  17 Februarie, 2021

Distribuie :

Recent, pe rețelele de socializare au apărut fotografii spion cu prototipul viitorului BMW X6 facelift. Din imaginile publicate obserăm că SUV-ul bavarezilor a primit câteva noutăți la exterior și un nou design al interiorului.

În prezent, X6 facelift este testat pe drumurile publice din Germania, absolut decamuflat. Astfel putem presupune că modificările esențiale la exterior ar putea apărea pe parcurs, iar acum inginerii testează noile funcții și echipamente electronice utilizând actuala caroserie.

Cele mai palpabile schimbări totuși vor interveni la interior. În fotografiile spion observăm că X6 facelift primește două display-uri generoase, unde unul servește pentru sistemul de infotainment iar al doilea pentru instrumentarul de bord digital. Butoanele fizice inerente versiunii actuale a modelului au fost păstrate și pe prototip, însă vedem un abțibild în limba germană care spune că butoanele nu funcționează.

Cel mai probabil, spionii foto au reușit să surpindă unul ditre primele prototipuri, dat fiind faptul că X6 facelift va apărea nu mai devreme de primăvara anului 2022. Până atunci, inginerii și designerii bavarezi ar putea să aplice mai multe modificări consistente.

x
x
x
x
x