A construit un Bugatti Veyron dintr-un Audi TT! Replica este la fel de teribilă ca și însăși ideea

De Pavel   |  14 Aprilie, 2020

Distribuie :

Poți cumpăra un Bugatti Veyron second hand la un preț de circa 700.000 de dolari, însă acest lucru nu înseamnă că oricine își poate permite un astfel de supercar. Anume din acest motiv, mereu se va găsi cineva care va căuta o cale alternativă.

Ei bine, alternativă nu înseamnă de succes, iar un exemplu clar în acest sens putem observa în imaginile de mai jos. Vă prezentăm un Audi TT din 2002, care din răsputeri se străduie să devină Buggati Veyron. Asemănările le observăm la nivelul grilei radiatorului, forma farurilor și finisajul caroseriei.

La fel, modelul german este echipat cu jante marca "EB" și un sistem de evacuare montat central, cu două flanșe, care cu siguranță imită versiunea Super Sport. Interiorul a rămas practic neatins, cu excepția faptului că în fața pasagerului a fost instalat logo-ul Bugatti.

Motorul deasemenea a fost păstrat. Celebrul benzinar turbo de 1.8 litri volum dezvoltă în dependență de versiune de la 150 la 225 de cai putere.

În prezent, cineva încearcă să vândă această replică neobișnuită pentru suma de 23.000 dolari! Credeți că își va găsi un nou proprietar?