A fos scoasă la vânzare o Toyota Land Cruiser 80 din '94 cu un parcurs de doar 1.600 km, la preț de Land Cruiser 200

De Pavel   |  11 Iunie, 2021

Distribuie :

Casa de licitații Bring a Trailer a scos la vânzare o Toyota Land Cruiser 80 produsă în 1994, într-o stare impecabilă. SUV-ul nipon înregistrează un parcurs de numai 1.600 de kilometri, pe tot parcursul vieții sale fiind păstrat cu acuratețe într-o colecție privată. 

Exemplarul scos la licitație poate fi numit o adevărată capsulă a timpului. Mașina numără un singur proprietar, care a parcurs cu SUV-ul doar 1.600 km, considerându-l o piesă de colecție. Parcursul mic și condițiile excelente de păstrare se reflectă în starea automobilului atât cea estetică, cât și tehnică.

Caroseria finisată într-o nuanță de verde închis nu prezintă nici un semn de uzură, la fel ca și interiorul tapițat cu piele gri. Land Cruiser-ul este dotat din fabrică cu o trapă electrică, geamuri acționate electric, un sistem de aer condiționat și un sistem audio cu CD-uri. Jantele de aliaj cu diametrul de 16 inch sunt încălțate cu anvelope Michelin.

Sub capotă se ascunde o unitate benzinară V6 de 4.5 litri volum, care dezvoltă 212 CP și 372 Nm, putere gestionată de o transmisie automată cu patru trepte. Totoadă, SUV-ul este echipat cu diferențiale blocante pe ambele axe.

În momentul scrierii articolului, cea mai recentă sumă oferită pentru exemplarul unic în felul său, este de 80.000 de dolari, sumă cu care în țara noastră poate fi achiziționat un Land Cruiser 200 nou.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x