A fost scos la vânzare un Chevrolet Corvette unic: caroserie break, plafon detașabil și 720 CP!

De Pavel   |  30 Iunie, 2022

Distribuie :

Casa de licitații Bring a Trailer a scos la vânzare un Chevrolet Corvette unic construit în 1968. Inițial, modelul era un roadster clasic, după care a fost transformat într-un break cu trei uși și plafon detașabil! 

La doi ani distanță upă ce a coborât de pe banda rulantă a uzinei, roadsterul a nimerit în mâinile tunerilor din atelierul Ecklers. Mașina a fost construită la comanda unui toboșar dintr-o trupă rock celebră, numele căreia este ținut în secret, pentru a putea transporta echipamentul pentru concerte.

Pe lângă creșterea volumului portbagajului, sportcarul a primit aripi evazate și o capotă cu un design nou. La fel, tunerii au mutat blocurile optice față sub bara de protecție, iar țevile eșapamentului le-au poziționat lateral.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

În 2012, Corvette-ul unic a suferit o altă modernizare, în timpul căreia mașina sport a fost echipată cu un motor de 9.4 litri volum, marca de GM Performance Parts, capabil să dezvolte 720 CP, putere gestionată de o cutie mecanică în cinci trepte. 

În acest moment, cea mai recentă ofertă de preț pentru acest Chevrolet Corvette unic este de doar 15.968 de dolari!

 

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna