A furat un Prius din fața unui market de pe str. Alecu Russo. Acum riscă 3 ani de închisoare

De Pavel   |  1 Iulie, 2022

Distribuie :

Un bărbat de 34 de ani, este cercetat penal în stare de libertate de polițiștii capitalei fiind suspectat de  răpirea unui automobil.

Polițiștii din sectorul Ciocana au fost sesizați la data de 28 iunie de către un bărbat care, a comunicat că o persoană cunoscută lui i-ar fi sustras automobilul, o Toyota Prius, din fața unui market de pe str. Alecu Russo.

Urmare a măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut în sec. Râșcani, iar  automobilul răpit a fost depistat abandonat pe o stradă din or. Durlești, mun. Chișinău.

În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul a  comunicat că  îl cunoaște pe proprietarul mașinii,  iar automobil l-a răpit doar pentru a se plimba. Bărbatul nu este la prima abatere fiind judecat pentru furt.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, iar pentru fapta data, tânărul riscă amendă în mărime de la 29.000 la 67.500 sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.