Adio grila uriașă? Șeful de design al bavarezilor a vorbit despre designul viitoarelor modele

De Inna   |  30 Mai, 2023

Distribuie :

Șeful de design al constructorului bavarez, Adrian van Hooydonk, a declarat că designul viitoarelor modele a mărcii va fi mai "curat". Lucrurile sunt actuale în contextul în care ultimele automobile au provocat o serie de reacții controversate. 

4 Series, 2 Series, 7 Series, iX, XM - sunt doar câteva modele care în ultimii ani provoacă controverse în rândul publicului. Cel mai discutat element de design în cazul acestor modele a fost desigur că grila frontală, ce a obținut o imagine totalmente nouă, dar și dimensiuni impunătoare. 

În acest context, șeful de design BMW a vorbit despre cum vor arăta viitoarele modele ale producătorului din Munchen. Potrivit acestuia, obiectivul este un design mai curat și, cel mai probabil, cu o grilă frontală nu atât de impunătoare. 

"Credem că în meseria noastră trebuie să continuăm să adăugăm noi elemente la capitolul design. Nu putem continua să repetăm ceea ce avem. Uneori trebuie să plecăm și să facem lucruri noi. Motivul este că vrem să avem succes chiar și peste 10 ani", a declarat van Hooydonk.

Iar dacă să vorbim despre designul modelelor actuale, Adrian van Hooydonk a declarat că acesta a evoluat direct proporțional cu dimensiunile automobilelor. Totodată, oficialul a declarat că noua înfățișare nu a fost un moft al echipei de design.